Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία ΠΕΤΡΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με διακριτικό τίτλο PetrotoSport που εδρεύει στην Λάρισα, Γρηγορίου Ε΄ 20, είναι δημιούργημα του Ιωάννη Πετρωτού, καταξιωμένου επιχειρηματία εμπορίας βιβλίων Αρχιτεκτονικής & Διακόσμησης με παρουσία στον χώρο πάνω από 25 χρόνια.

Η PetrotoSport αποτελεί τον εμπορικό βραχίονα της λιανικής & Χονδρικής ποδοσφαιρικών αθλητικών ειδών με δραστηριότητα μεσω δικτύου φυσικών σημείων πώλησης σε Λάρισα και Αθήνα αλλα και με ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης το οποίο και λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2015.

Η PetrotoSport εισάγει αποκλειστικά και διαθέτει στην Ελληνική αγορά την Ελληνική συλλογή με την επωνυμία «Stoneman» με εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά είδη.

Η διοικητική ομάδα της εταιρίας αποτελείται από μια ομάδα νέων στελεχών που αναλύοντας τα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς δημιούργησαν, σχεδίασαν και υλοποίησαν το PetrotoSport.gr.

Συνδυάζοντας την συσωρευμένη εμπειρία ετών στον χώρο του εμπορίου και ενισχύοντας την με αποτελεσματικά εργαλεία επικοινωνίας και προώθησης, η PetrotoSport στοχεύει να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη και να μετατρέψει μια ηλεκτρονική συναλλαγή σε απόλυτη καταναλωτική εμπειρία.